Skip to content

Si esteu pensant en casar-vos…
us volem acompanyar!

Us acompanyem el dia del vostre casament buscant els millors moments perquè en tingueu el millor record.

El dia del vostre casament captarem els millors moments perquè en tingueu un gran record. Estarem amb vosaltres des de les primeres hores sense perdre’ns cap detall del que passi amb un estil personal i sense forçar les situacions, buscant l’emoció i la sensibilitat d’un dia tan especial.

Fotografia

QUE INCLOU

Reportatge fotogràfic del vostre casament
(casa nuvi i núvia, cerimònia, sessió de nuvis, aperitiu, àpat i ball)

Entrega dels arxius en un Pendrive:
Fotos sessió sense ram en alta qualitat
Fotos casament en alta qualitat
Àlbum digital en PDF

Més opcions

Àlbums

Oferim varies opcions i formats per tenir el vostre àlbum imprès. El paper és fotogràfic i la qualitat de l’àlbum molt alta. També hi ha la possibiliat la possibilitat de fer còpies pels vostres pares en un mateix pack.

Reportatge de Foto Mitja Sessió

Podem fer la part més essencial del vostre casament: cerimònia, sessió de nuvis i aperitiu per un preu més econòmic que tot el casament sencer. Inclou el reportatge fotogràfic, pendrive amb les imatges a alta resolució i àlbum en PDF.

Gràfica/Invitacions

Voleu el disseny d’una marca personal pel vostre casament, el disseny de les invitacions, etc.? Tot tindrà una imatge bonica, coherent i personalitzada.

Entrega

El material s’entrega  amb un USB amb tots els formats estàndards.

Vídeo

QUE INCLOU

Reportatge de vídeo del vostre casament
(casa nuvi i núvia, cerimònia, sessió de nuvis, aperitiu, àpat i ball)

Entrega dels arxius en un Pendrive en format HD:
Sessió sense ram 1m
Vídeo casament de 35 m.
Resum de 3 m.

Més opcions

Reportatge Vídeo Mitja Sessió

Podem fer la part més essencial del vostre casament: cerimònia, sessió de nuvis i aperitiu per un preu més econòmic que tot el casament sencer. Inclou el reportatge de vídeo i s’entrega: el vídeo complet amb una durada d’uns 20 minuts i el resum amb una durada de 3 a 4 minuts

Reportatge Vídeo amb 2 Càmeres

Voleu un vídeo on el resultat sigui encara més efectiu i ric en matisos i puguin contraposar diferents plans i punt de vista?
També podem enregistrar el vostre casament amb dues càmeres HD.

Història d’Amor

Realitzarem una sessió on us filmarem de manera informal i diferent. L’entorn i els nuvis seran els protagonistes. A partir dels vostres gustos i interessos podem fer una petita història o una invitació per anunciar el dia del vostre enllaç. Durada del vídeo entre 3 i 5 minuts

Entrega

El material s’entrega en una caixeta amb un USB amb tots els formats estàndards (si voleu la caixeta personalitzada amb els noms dels nuvis hi ha un petit increment en el preu) . Si es vol, també podem fer còpies en DVD o Blue Ray. Aquests es comptabilitzaran a part.